Trees shoot oct 2021-016[2].jpg

Wij zijn Treemore

We delen graag onze verwondering over de natuur en liefde voor bomen. Daarom creëren we producten waarin bomen in het middelpunt staan.

 

Nummer één? Onze brievenbusbomen - waarmee iedereen thuis een eigen boompje kan verzorgen en zien opgroeien.

 

Óók leuk om te geven. Want wat je aandacht geeft, groeit.

Waar we het voor doen

Met de verkoop van onze producten willen we de wereld een beetje veerkrachtiger maken.

Niet alleen met de bomen zelf, maar ook door te investeren in ons toekomstige landherstel-project.

 

Bomen hebben een positief effect op de beperking van klimaatverandering. Ze verbeteren de luchtkwaliteit in steden, zijn van grote economische waarde en hebben een sleutelrol in het behoud van de biodiversiteit op aarde. 

group-volunteers-planting-new-trees.jpg

Wij staan te springen om duurzame kansen te benutten

Nu en in de toekomst. In onze producten, in elk bedrijfsaspect, in de keuze voor partners en in de verhalen die we vertellen. Duurzaamheid is ons kompas. Daarom gebruiken we hernieuwbare materialen en geen fossiele brandstoffen. En komen onze bomen grotendeels van een biologische boomkwekerij. Stap voor stap bouwen we aan een wereld die steeds mooier wordt. 

Samenwerken?

Het team

Maarten-6_edited_edited_edited.jpg

Maarten

co-founder

  • LinkedIn

Het creatieve brein van Treemore en chef boom- en bijzaken. Tijdens zijn werk als adviseur duurzaamheid zag hij het belang en de kansen van duurzaam landgebruik steeds groter worden.

Met de concepten van Treemore wil Maarten mensen kennis laten maken met de schoonheid èn de kracht van de natuur en tegelijkertijd de transitie naar duurzaam landgebruik financieren.

Dave

co-founder

  • LinkedIn

Dol op de natuur, dol op ondernemen en een diepe passie om een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld voor iedereen.

 

Centraal voor Dave staan mensen, betekenis, richting en duurzaamheid. Duurzaamheid in de meest letterlijke betekenis van het woord. Hij wil samen bouwen aan iets dat langdurig en goed blijft bestaan. 

Rosa

Business Partnerships

  • LinkedIn

Een enthousiaste, nieuwsgierige wereldreiziger en groot fan van (brievenbus) bomen.

Rosa is gedreven om samen met jou de wereld een beetje groener te maken en te bouwen aan een duurzame relatie.

 

Ze denkt graag met je mee om het perfecte brievenbuscadeau te verzorgen. Niets is haar te gek!

 

Vacatures>

Marketing & communicatie medewerker

Treemore zoekt een ambitieuze natuurliefhebber met een marketing en communicatie achtergrond om ‘ons verhaal’ uit te dragen. Heb jij een diepgewortelde passie voor natuur, hou je van diversiteit en kun je snel schakelen?

Lees dan verder en solliciteer!

Category manager

Treemore zoekt een gedreven natuurliefhebber die door de bomen het bos ziet en onze supply chain in goede banen kan leiden. Heb jij een diepgewortelde passie voor natuur, hou je van structuur en kun je snel schakelen?

Lees dan verder en solliciteer!