top of page
Forest_small_edited.jpg

Ons verhaal

Onze droom is een gedurfde: een wereld waar mensen en natuur samen bloeien, waar de lucht fris is, bossen dicht en divers zijn, en elke levensvorm gewaardeerd wordt. We streven naar een toekomst waarin duurzaamheid diep verankerd is in ons dagelijks bestaan. 

Hoewel onze producten en onze aanwezigheid op dit moment misschien nog klein zijn, herbergt zelfs het kleinste zaadje van de Sequoia het DNA om uit te groeien tot de grootste boom ter wereld. Door samen te werken met partners en dankzij de steun van mensen zoals jij, hopen we een nalatenschap van duurzaamheid en inclusie te bouwen, om zo de diversiteit van het leven voor toekomstige generaties te beschermen. 

Onze visie:

...is een toekomst waarin duurzaamheid een manier van leven is, en mensen in harmonie leven met de natuur en met elkaar. Wij zien een wereld voor ons waar mensen de ecosystemen van de aarde begrijpen en respecteren en natuurlijke processen gebruiken om diversiteit te behouden en te vergroten. 

Onze missie:

...is om te inspireren door middel van hoogwaardige boomgeschenken en verhalen over de schoonheid van de natuur. We dragen bij aan het terugdringen van ontbossing en het bevorderen van ecosysteemherstel door iedereen tot een ambassadeur van bossen te maken en de liefde voor bomen te bevorderen. 

bottom of page