top of page
Zoeken
  • dave786

Nieuw: 'Boom door de brievenbus'

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2021

YEAH! Je kunt vanaf vandaag iemand een heuse boom door de brievenbus bezorgen. Een super originele manier om iemand te verrassen en gelijktijdig samen de wereld een beetje groener te maken.De boompjes komen van onze biologische partnerkwekerij in Wageningen en worden geleverd in een slim en speciaal voor brievenbuspost ontwikkelde (en gepatenteerde) pot en verpakking. De gebruikte materialen zijn biobased en afbreekbaar en zorgen voor een goede bescherming van de boompjes tijdens hun reis per post. Na een tijdje de show te stelen in de woonkamer, kunnen de boompjes omgezet worden in een grotere pot... of uitgeplant worden in de volle grond en zich doorontwikkelen tot een grote boom. Het product is helemaal 'made in Holland', maar zal in heel Europa beschikbaar komen. De primeur is voor online bloemist BloomPost.nl die de collectie boompjes als geschenk op haar webshop in Nederland, Engeland, Denemarken en Zweden aan zal bieden. Ook bedrijven kunnen vanaf nu hun relaties, medewerkers en klanten op een unieke manier verrassen met een langlevend groen geschenk. Ons cadeau zorgt voor verrassing, vrolijkheid en een goed verhaal. Samen maken we de wereld een beetje groener.

De collectie met bomen zullen we voortdurend uitbouwen. Zo kijken we enorm uit naar de komst van de Giant sequoia. De zaailingen worden momenteel opgekweekt en zijn medio mei verkrijgbaar. Zo stuur je net als met onze andere bomen een uniek cadeau met een verhaal... Bijvoorbeeld om stil te staan bij een vriendschap, een verjaardag, of om een geboorte te vieren of een relatie te vereeuwigen. Of gewoon... omdat het zo leuk is.“De allergrootste boom ter wereld de Giant sequoia kan nu bij iemand door de brievenbus bezorgd worden”

Naast de bomen hebben we ook een aantal kleinere planten in de collectie opgenomen waaronder de koffieplant. Hoe leuk is het om die aan iemand te sturen met wie je na lange tijd weer eens een 'bakkie' wil doen :-). De koffieplant is trouwens een ideale kamerplant die met een beetje liefde en geduld in de Nederlandse woonkamer tot bloei kan komen. Wie daag jij uit voor een 'home made' espresso?


Wil jij iemand verrassen met een boompje door de brievenbus? Bezoek dan bloompost.nl Zelf boompjes verkopen of relaties verrassen? neem dan zeker even contact met ons op!

TreeMore B2B boompjes
.pdf
Download PDF • 1.30MB

4.808 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Nora Pitz
Nora Pitz
Mar 31, 2021

Boompje is snel aangekomen. Heeft al zijn huisje gekregen. Ben extra nog verse potgrond gaan halen. Nu staat hij buiten en kan recoveren van de stress van de reis. Kleine tip: Geef informatie over het materiaal van het potje waarin de boom wordt geleverd. Voor de rest ben ik blij. Volgend boompje stuur ik als cadeau, deze is voor mij. Groet, Nora


Like

Roel Baars
Roel Baars
Mar 26, 2021

Super relevant in deze tijden van duurzaamheid en veel thuis zitten waardoor er veel aandacht al is voor planten en tuinen. Leuk om eens wat voor in de tuin te ontvangen. Ik zie mij dit best naar onze klanten en partners sturen. Leuk als we een nieuwe (belangrijke) klant hebben bijvoorbeeld. Maar ook naar vrienden en familie overigens. Originaliteit: 10 punten :)

Like
bottom of page