top of page
Zoeken
  • dave786

Partnership met Bio kwekerij Dependens

Bijgewerkt op: 31 aug. 2021

We zijn enorm blij om onze bomen samen met Bio Kwekerij Dependens te gaan kweken. Op steenworp afstand van de Wageningen Universiteit groeit en bloeit deze unieke kwekerij waar de liefde voor mensen en natuur heel diep geworteld is.Dependens beschikt over 6 hectare waar op de meest duurzame manier bomen en planten gecultiveerd worden. Dit houdt in dat er geen chemicaliën en kunstmest gebruikt worden, maar er samengewerkt wordt met de natuur. Dependens is Skal gecertificeerd. Ook bijzonder aan Dependens is dat medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt centraal staan in de bedrijfsvoering.


De mensen, de natuur, de filosofie. Wij voelen ons met elkaar verbonden en kijken er enorm naar uit om samen de wereld een beetje vrolijker en groener te maken.

De kas is nu nog leeg maar daar komt snel verandering in :-). We kijken reikhalzend uit naar hogere temperaturen zodat de zaailingen vanuit de kraamkamer naar de kas kunnen. In deze met een warmtepomp ondersteunde tunnelkas kunnen we volgende winter vorstgevoelige soorten een aangenaam onderkomen bieden.

85 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page