top of page
Zoeken
  • dave786

MountGreen wordt Treemore en sluit aan bij e-Flora

Treemore = More Trees. Dat hopen we nu met nóg meer slagkracht te realiseren door de samenwerking met e-Flora, de e-commerce specialisten van de Dutch Flower Group.


Met een omzet van 1.6 miljard is de Dutch Flower Group het grootste bloemen- en plantenbedrijf ter wereld.


Samen de wereld een beetje groener maken


“We zijn razend enthousiast over de samenwerking met Treemore. Hierdoor kunnen we accelereren in de vergroening van onze organisatie en invulling geven aan onze missie om de wereld samen vrolijker en groener te maken.” CEO e-Flora Dave van Stijn

Het eerste wapenfeit is de lancering van een lijn bomen die door de brievenbus bezorgd kunnen worden. Deze zullen door heel Europa beschikbaar komen voor bedrijven die op deze manier hun medewerkers, relaties en klanten willen verrassen. De bomen zullen in Nederland worden gekweekt bij Biologische boomkwekerijen.

"De toenadering van e-Flora kwam op het perfecte moment. Een mooi concept bedenken en ontwikkelen is leuk, maar alleen door het grootschalig uit te rollen maak je impact. Voor die benodigde kennis en kunde zijn de e-commerce specialisten van de Dutch Flower Group de best denkbare partij." Founder MountGreen Maarten van den Berg

e-Flora ontwikkelt en ondersteunt online shops en nieuwe digitale initiatieven in de horti-sector. e-Flora is onder andere actief voor Greetz.nl, Bloompost, Plantje.nl en Plantler.com.

120 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page